موادلازم جهت (6-7 نفر):

 

 

 

شانه یا ران بره ای

 

 

1کیلو

 

 

پیازچهار قاچ

 

 

2عدد

 

 

سیب زمینی

 

 

1کیلو

 

 

گوجه فرنگی سفت جهار قاچ

 

 

2-3 عدد

 

 

فلفل دلمه ای سبز خورد کرده

 

 

2عدد

 

 

سبزی خشک مخلوط

 

 

1قاشق غذاخوری

 

 

کره فرانسوی

 

 

4-5 قاشق غذاخوری

 

 

روغن زیتون

 

 

3-4 قاشق غذاخوری

 

 

مرزنجوش، مرزه، برگ بو، آویشن

 

 

به میزان دلخواه

 

 

نمک، فلفل

 

 

 

 

طرز تهیه :

 

 

سبزی خشک را با اندکی نمک و فلفل در روغن زیتون بریزید و هم بزنید. این مخلوط را روی گوشت بریزید، زیر و رو کنید و 2 ساعت بیرون از یخچال بخوابانید یا اگر در یخچال می گذارید،چند بار از یخچال بیرون بیاورید و زیر و رو کنید.

 

 

سیب زمینی را در فر یا (ماکروویو) تنوری کنید، سپس در دیس بگذارید،وسط هر دانه سیب زمینی را شکاف بدهید . 1-2 فندق از کره فرانسوی لای آن بگذارید.

 

 

گوشت و پیاز و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را یک در میان(گوشت- پیاز- گوشت- فلفل- گوشت- گوجه فرنگی- گوشت) به سیخ بکشید و سیخ کباب را روی آتش زغال یا در کباب پز آتش بدهید(کباب خشک نشود!).

 

 

این کباب را با تره بار آب پز و تفت داده در کره سر سفره بگذارید.

 

 


موضوعات مرتبط: طرز تهیه کباب بره فرانسوی

تاريخ : دو شنبه 9 / 3 / 1394 | 11:43 | نویسنده : yas_i_n_m |

صفحه قبل 1 صفحه بعد

.: Weblog Themes By SlideTheme :.