موادلازم جهت (6-7 نفر):
شانه یا ران بره ای |
1کیلو |
پیازچهار قاچ |
2عدد |
سیب زمینی |
1کیلو |
گوجه فرنگی سفت جهار قاچ |
2-3 عدد |
فلفل دلمه ای سبز خورد کرده |
2عدد |
سبزی خشک مخلوط |
1قاشق غذاخوری |
کره فرانسوی |
4-5 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون |
3-4 قاشق غذاخوری |
مرزنجوش، مرزه، برگ بو، آویشن |
به میزان دلخواه |
نمک، فلفل |
|
طرز تهیه :
سبزی خشک را با اندکی نمک و فلفل در روغن زیتون بریزید و هم بزنید. این مخلوط را روی گوشت بریزید، زیر و رو کنید و 2 ساعت بیرون از یخچال بخوابانید یا اگر در یخچال می گذارید،چند بار از یخچال بیرون بیاورید و زیر و رو کنید.
سیب زمینی را در فر یا (ماکروویو) تنوری کنید، سپس در دیس بگذارید،وسط هر دانه سیب زمینی را شکاف بدهید . 1-2 فندق از کره فرانسوی لای آن بگذارید.
گوشت و پیاز و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را یک در میان(گوشت- پیاز- گوشت- فلفل- گوشت- گوجه فرنگی- گوشت) به سیخ بکشید و سیخ کباب را روی آتش زغال یا در کباب پز آتش بدهید(کباب خشک نشود!).
این کباب را با تره بار آب پز و تفت داده در کره سر سفره بگذارید.
موضوعات مرتبط: طرز تهیه کباب بره فرانسوی
صفحه قبل 1 صفحه بعد